Dale sine enestående garn

Dale er kanskje aller mest kjent for sine vakre strikkede gensere, som kanskje er aller mest populære blant turister. En tenker ofte som nordmann at disse genserne virkelig representerer vår kultur, og selv om mønsteret kanskje er hva vi aller helst tenker har skylden, er det nok like mye måten genserne ble produsert på. Strikking er nemlig en del av nasjonalsjela vår, og det betyr en stor del for vår kultur. Dale Garn har vært med på leken helt siden 1879, og de er en av merkene de fleste som driver med garn vet mye om. Deres rykte mynter seg på slitesterke, fargerike og vakre garn som virkelig er en nytelse å jobbe med. Med over 100 års ekspertise innen garn er du garantert et produkt du vil nyte til det fulle.

Tradisjonsrike garn til moderne priser

Rito er en nettbutikk som selger garn og mange andre hobbyartikler til en rekke nordmenn. Her finner du de beste prisene i markedet dersom du elsker å lage ting på egenhånd. Kanskje aller best er prisene du får på Dale Garn hos Rito. Disse garnene er vanligvis dyre hos mange forhandlere grunnet deres høye kvalitet. Rito vet derimot å bortskjemme kunden, og dette utføres med noen av de beste prisene på Dale Garn noensinne. Med opptil 70 % rabatt finner du garantert noe som passer din lommebok, enten den er tykk eller tynn. Dale Garn er tradisjonsrike garn, men Rito selger disse til en sannelig moderne pris.

Strikk deg til varmen

De fleste av oss er nødt til å bite i det sure eplet og innrømme at vinteren her hjemme ikke er all verdens. Med minusgrader landet rundt og lange distanser til varmere strøk, blir det til at de fleste av oss fryser oss gjennom hele vinteren. Da er hjemmestrikkede klær en ren nytelse i kampen mot kulda. Enten du skal strikke til deg selv eller andre, er Dale Garn kvalitetsgarn som er garantert til å holde deg og dine varme gjennom norske vintre. Dette garnet er spesialdesignet av produsenten som for over 10 år siden ble etablert her til lands, så dette kan de virkelig. I møtet med en kald vinter er en hjemmestrikket Dale Garn strikkegenser en utmerket ide. Det er derimot ingen begrensninger for hva du kan strikke, og dette garnet har nærmest et uendelig potensiale. Så langt fantasien din rekker, rekker dette garnet også. Gjennom en vid verden av farger, rå materialer og miljøvennlige garn, sikter Dale Garn på å fremheve tradisjonene samtidig som fremtiden møtes med innovasjon og ny giv. Uansett hva du ser etter for ditt prosjekt er Dale Garn et utmerket sted å starte. Strikk deg til varmen du også!