En gave de aldri glemmer

Gaver er kanskje noe av det vanskeligste en kan gi til personer. Om en tenker på det er det i bunn og grunn vanskelig å komme på noe en trenger selv. Da blir det ikke enklere at en er presset til å anskaffe gaver til andre året rundt. Selv nå etter den travle julehandelen får vi ikke engang fri. Bursdager støter stadig opp året rundt, og selv en konfirmasjon eller et bryllup kan dukke opp i løpet av våren eller sommeren. Da hadde det vært innmari greit å ha en gave pakket og klart slik at en ikke trengte å stresse med dette. Her har Truestory ikke bare en gave pakket og klart, men også et helt unikt perspektiv på det å gi en gave. Denne tradisjonen har for lengst foreldet seg, og det var på tide med noe nytt her. Derfor ønsker Truestory å tilby et nytt perspektiv ved å la deg gi opplevelser i stedet for gaver.

Oslos beste mat

Blant de mange forskjellige opplevelsene Truestory byr på, er det kanskje de som er relatert til mat som frister aller mest. Vi nordmenn er helt gale etter mat, og selv om vi er ganske så kjent for frossen pizza, så er vi også gode på å lage flott mat. Oslo er på mange måter Norges mathovedstad, og her finner vi større variasjon i spisesteder enn noen annen by her til lands. Gjennom 4 timer med vandring gjennom Oslo, tilbyr Truestory sin kulinariske vandring med Oslo Food Tours 8 forskjellige smakinger, 3 typer øl, og en rekke andre små smaksprøver. Før du vet ordet av det ruller du ned Karl Johan. Dersom denne opplevelsen høres interessant ut for deg og dine, kan du prøve en food tour her.

Nok av alternativer

Dersom en er på utkikk etter gaver til de litt mer voksne eller et par, så er den kulinariske vandringen i Oslo et helt ypperlig alternativ. Allikevel er det ikke alle som er like interessert i mat og historiske byvandringer. Da er det godt at Truestory har en rekke andre alternativer du kan gå for. Her finner du opplevelser som er skreddersydde for alder, kjønn og interesser. Med andre ord kan du finne noe for alle og enhver, og du garanteres at mottaker vil nyte deres helt spesielle gave. Det er på tide å slutte å kjøpe objekter å pakke de inn kun fordi samfunnet presser deg til det. Ved å gi en opplevelse i gave starter du en helt ny trend, og før du vet ordet av det blir hele familien bereist, om ikke geografisk, i hvert fall kulturelt sett. Truestory har nok av alternativer, og leter du etter en gave er dette stedet å starte.