Hvordan ha det trivelig på jobben

Det handler om så mye. En velorganisert arbeidsdag er lettere å få til når det fungerer rundt en. Det betyr en del du har rundt deg, hvordan det ser ut og at du har det du trenger for å gjøre jobben din. Til det siste hører det med at du gir kroppen din det den trenger av næring.

Fyll tanken før du kjører

Blir det sene kvelder kan du ikke bare leve av kaffe. Du tror kanskje det hjelper deg med å holde deg våken, men uten riktig ernæring vil konsentrasjonen din svikte. Du vil ikke få unna så mye du skulle ønske,

Blir du sittende noen timer etter ordinær arbeidstid, bør du altså få i deg mat. Du synes kanskje det er bortkastet tid å løpe ut, kjøpe noe å spise som du hiver i deg og løpe tilbake til jobben igjen. Det er det da også ettersom du kan bestille mat på take –away.

Alt du måtte ønske av føde er et par klikk unna. Bare gå inn på www.just-eat.no. Der er oversikten over alle restauranter i nærområdet hvor du kan hente maten ferdig eller få den levert på døra. Har du regelmessig behov for slike tjenester, kan du også laste ned en app.

Restaurantene som leverer gjennom Just-eat er veldig sårbare for negative kundeanmeldelser på siden, så det motiverer ekstra mye til presis levering og gode varer.

Er dere flere som sitter på overtid, kan dere jo bestille litt sosial mat som pizza eller sushi. En liten pause hvor dere inntar måltidet i fellesskap og sosialiserer litt, gir energi for en god kveldsøkt.

Forhåpentligvis har dere også et fellesrom eller møterom dere kan samles og innta måltidet, så du slipper å sitte på plassen din. Et lite avbrekk gjør for produktiviteten.

Ha det du trenger for hånden

Etter pausen setter du deg foran arbeidsbunken lik en løve som rede for å gyve løs på byttet. Men så mangler du en penn. Eller skrivepapir. Eller noe annet som du føler deg håpløst avhengig av for å jobbe.

Det er ingen hemmelighet at dette er en av alminneligste frustrasjoner som dukker opp på en arbeidsplass. Normalt er det enkelt å forebygge. Det handler om å gjøre regelmessige bestillinger av rekvisita. Det følger akkurat det samme prinsipp som take-away. Du finner en leverandør på nettet som kan sørge for størst mulig utvalg. For kontorutstyr og maskiner kan dette være Lyreco. Der finner du stort sett alt hva hjertet og hånden måtte begjære innenfor arbeidstidens grenser.

Hvis innkjøpsansvarlig ikke kjenner til dette, trenger han eller hun kanskje et tips. Samtidig kan du henlede oppmerksomheten på noen av dine favorittskriveredskaper.

Besøk hjemmesiden her.

Bestilling inkluderer levering innen 5-7 virkedager og 30 dagers returrett. Det siste får du som regel ikke hos papirhandleren på hjørnet.