Inspirasjon til badet

Er du på leting etter et nytt bad? Kanskje du er desperat etter litt inspirasjon? Heldigvis finnes det mange måter du kan la deg inspirere på –  helt uten å hyre inn en svindyr interiørarkitekt som spiser opp halve budsjettet. Fra sosiale messier til interiørmesser, mulighetene er nesten uendelige!

Hvor finner du inspirasjon?

For mange kan det være vanskelig å finne inspirasjon. Det er ikke bare å Google bad inspirasjon eller «nytt bad inspirasjon» for å finne de beste løsningene, man må vite hvor man skal lete. Mange leverandører av baderomsinnredninger har egne blogger på sine nettsteder, og disse er ofte overfylte av gode tips og triks. Ellers er gode, gamle interiørmagasiner alltid en vinner når det kommer til inspirasjon. Man kan også ta en tur innom tjenester som Instagram eller Pintrest, som jo begge nesten flyter over av gode bilder av fantastiske baderom. Et siste alternativ er å gå på baderomsmesser, her kan man se mange fantastiske produkter utstilt – noe som ofte gjør et større inntrykk enn på et bilde. Her kan man også få et prisoverslag med en gang, slik at man vet hvor mye det kommer til å koste. De fleste leverandører vil også kunne fortelle deg hvor lang leveringstid de ulike varene har. Sistnevnte poeng er viktig for alle som har en tidsfrist for når de må bli ferdige med badet.

Hva med å inspirere andre?

Du kan også forsøke å inspirere andre. Den beste måten å gjøre dette på er å legge ut bilder av ditt eget bad på sosiale medier, men du kan også lage dine egne inspirasjonsboard på Pintrest. Spesielt for interiør-inspirasjon er Pintrest en av de største aktørene på markedet, og du kan fort skape deg en stor følgerskare der. Det kan føles godt å inspirere andre, men også bekreftelsen det gir at andre liker det du liker kan være verdt sin vekt i gull.

Det er lov å føle seg litt stolt når man har brukt energi og krefter på å pusse opp et bad, så du burde i alle fall dele resultatet med familie og venner om ikke annet. Kanskje noen ønsker å kjøpe de samme møblene som deg? Det er jo det ultimate komplimentet, selv om det også kan være litt kjedelig hvis bestevenninnen kopierer badet ditt. Men alle lar seg inspirere, så ikke vær redd for å dele det fantastiske badet ditt med verden!